רישיון יצרן / רישיון למפעל מזון מונפק על-ידי שירות המזון במשרד הבריאות ומטרתו לאפשר פיקוח על יצור במפעלי מזון בישראל (יצור מקומי) במטרה לשמור על בריאות הציבור.
רישיון יצרן / רישיון למפעל מזון אינו מונפק למסעדות, בתי אוכל, דוכני מזון, מרכולים וכד'. מקרים אלו טעונים ברישיון עסק ולא ברישיון יצרן / רישיון למפעל מזון מטעם משרד הבריאות.
רישיון יצרן / רישיון למפעל מזון מונפק על-ידי שירות המזון במשרד הבריאות ומטרתו לאפשר פיקוח על יצור במפעלי מזון בישראל (יצור מקומי) במטרה לשמור על בריאות הציבור.
רישיון יצרן / רישיון למפעל מזון אינו מונפק למסעדות, בתי אוכל, דוכני מזון, מרכולים וכד'. מקרים אלו טעונים ברישיון עסק ולא ברישיון יצרן / רישיון למפעל מזון מטעם משרד הבריאות.